top of page
HUOM!
Sukunimeni on vaihtunut (ent. Jouppi).
KAISU KAPLIN
Valokuvaaja, kirjoittaja, kouluttaja, taiteilija
33E8519F-5314-4A9D-85CD-83BA5B23C9B7.jpe
HETKIEN TALTIOIJA

Työskentelen ammattivalokuvaajana, kirjoittajana, kouluttajana ja sisällöntuottajana omassa yrityksessäni. Minulle on kertynyt alalta monipuolisesti kokemusta, vahva näkemys vaikuttavasta valokuvauksesta, sekä taito vangita oikeat hetket kuvin ja sanoin.


Asiakkaitani ovat muun muassa Suomen suurimmat lehtitalot (A-lehdet, Sanoma Magazines, Otavamedia, Aller Media), eri alojen yritykset ja järjestöt (Pfizer, Kesko, Kämp, Radisson, Share Catering, Finnish Design Shop, Muistiliitto, World Vision, Uhana Design, Mielenterveysomaisten keskusliitto), viestintätoimistot, yhden hengen yritykset sekä yksityiset henkilöt.

 

Olen luova esteetikko ja visuaalisen silmäni avulla tallennan kaiken potreteista reportaaseihin, ruoasta matkailuun ja tuotteista interiööreihin. Kuvan ja tekstin liitto inspiroi minua. Tuotan tekstejä ja suunnittelen strategioita suoraan teille tai yhteistyössä omissa kanavissani.

 

Minut voi pyytää paikalle taltioimaan yhden henkilökuvan tai vaikka kuvamaan ja kirjoittamaan kokonaisen kirjan. Kehitän mielelläni yritysten brändikuvaa ja tuotan kuvapaketteja, sekä kokonaisia kuvapankkeja. 

Matkassani kulkevat myös omat pitkäaikaiset projektini. Kuvasarjat nuorten naisten masennuksesta ja leskien yksinäisyydestä, kertovat rankoista aiheista herkillä kuvilla. Kuvasarjoja suunnitellessani ja työstäessäni menen aina aihe edellä.

Projektini ovat olleet esillä näyttelyissä, sekä saaneet näkyvyyttä mediassa. Viimeisimmässä kuvasarjassani taltioin kohtukuoleman kokeneita. Kuvat voittivat Vuoden Lehtikuvat 2013 -kilpailussa Vuoden kuvaessee -tittelin ja kutsuttiin osaksi Next Generation – young eyes of photojournalism -näyttelyä vuonna 2015. Kohtukuolemalle kasvot antava valokuvakirja Tyhjä syli (No Tofu Publishing) ilmestyi syyskuussa 2015.

 

Parhaillaan työstän kuvasarjaa kipukroonikoista ja etsin yhteistyökumppaneita. Mikäli olet kiinnostunut aiheesta, laita viestiä.  

KOSKETTAVAT KUVAT KERTOVAT TARINAA
KAPLIN CREATIVE OY
(ent. Kaisu Jouppi Oy)

kaisu @ kaisukaplin.com 
+358 405569069

Y-tunnus 2541495-5
Thanks! Message sent.
bottom of page