top of page
HEI IHANA!

Miten mainiota, että olet löytänyt tänne. Olen onnellinen, kun saan luoda tyhjästä ja olen vielä onnellisempi, mikäli luomukseni pääsevät ilostuttamaan sinuakin.

 

Inspiroidun visuaalisista oivalluksista, lyriikoista ja tarinoista. Toisinaan teos syntyy siltä istumalta, toisinaan kankaalle muodostuu lopullinen työ kuukausien pohdintojen kuluttua. Työskentelyni ytimessä toimii intuitioni.

Taiteilijana luon teoksia, joista löytyy elämän ääripäitä, huumorista melankoliaan. Maalaustaiteessa työskentelen usein sekatekniikalla hyödyntäen temperaa, akryylia ja öljyä sekä erilaisia kyniä ja pastelliliituja. Käytän myös akvarelleja.

 

Keramiikassa valmistan arkiastioiden lisäksi keramiikkataidetta, jossa villeys on valttia. Ajatukseni on, että käsintehdyn ei pidä olla tehdastyötä, uniikkius astioissakin tuo särmää ja rouheus, sekä jopa virheet luovat karaktääriä.

Järjestän taiteeseen liittyviä kursseja keramiikan ja maalauksen parissa

– kysy rohkeasti kurssia omalle porukalle.

Teokset ovat myynnissä ja ne myydään verkkokaupan kautta, paitsi isoimmat kankaalle pingotetut, joiden maksusta ja toimituksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

 

FAQ-sivulta löydät vastauksia yleisempiin kysymyksiin.

Kirjeet osoitteeseen kaisu @ kaisukaplin.com <3

Viimeisimpiä töitä Instagramissa @kaisukaplin

bottom of page