top of page
YRITYKSILLE
vaaleat4.jpg

Tunnelmia tuotteista, työstä ja työn tuloksista.

Tuotan erilaisia kokonaisuuksia yrityksille, yksin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

 

Jokaisen toimeksiannon takana on ajatus nostaa yrityksen visuaalinen ilme seuraavalle tasolle.

Yhtenäinen ilme yrityksen kaikissa kanavissa ja materiaaleissa nostaa uskottavuutta, arvoa ja luo kokonaisuuden, jota asiakkaat himoitsevat.

 

Yritys voi käyttää kuvia monipuolisesti esimerkiksi nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, yritysjulkaisuissa, vuosikertomuksissa, mainosmateriaaleissa..

Luodaan yhdessä sisältöä, joka houkuttelee ja jää mieleen.

Mahdollisuuksia, joista voimme yhdessä lähteä liikkeelle.

REPORTAASI
vaaleat1.jpg

Jokaisen työn takana on kasvot, materiaalit, tilat, palvelua, toimintaa – ja se kannattaa jakaa nykyisille ja tuleville asiakkaille.

 

Kuvilla kerromme yrityksen toiminnasta ja kasvoista sen takana. Tehdasvierailu, tuotteet metsän siimeksessä, potretteja työntekijöistä, lähikuvia työvälineistä – mahdollisuudet ovat rajattomat. 

SOSIAALINEN MEDIA
sinertava1.jpg

Vahvista viestiäsi.

 

Somekanavat ovat brändin tärkeimmät näyteikkunat. Ne kertovat yrityksen arvoista, välittävät brändin tarinan ja niiden kautta on suora yhteys asiakkaisiin. 

Yhtenäisellä ilmeellä, sekä visuaalisesti kauniilla kuvilla saadaan asiakkaat 
sitoutumaan. 

KUVAPANKKI
tumma1.jpg

Kirkasta brändisi. 

Oletteko ajatelleet, kuinka paljon vie aikaa sopivan kuvan etsiminen ulkopuolisesta kuvapankista? Tuntuuko siltä, että kuvat eivät kerro teistä, tarinastanne, työntekijöistänne? Eivät teidän asiakkaista tai potentiaalisesta yleisöstä? 

Omalla kuvapankilla kerrotaan teistä.
Teidän asiakkaillenne, omalle yhteisöllenne. Aidoilla, raikkailla ja kauniilla kuvilla, aikaa säästäen.

YRITYKSEN SISÄLLÖNTUOTANTO
kaisujouppi1.jpg
Sosiaalisen median kanavissa paras keino tulla huomatuksi, on tuottaa aitoa ja läpinäkyvää materiaalia.

Sisällöntuotanto on tärkeä markkinointikanava ja potentiaaliset asiakkaat katsovat yrityksen nettisivujen lisäksi usein myös mahdollisen Instagram-tilin. Sen on edustettava yritystä ja täsmättävä brändin kanssa.

Oli sitten kyse tuotteesta tai palvelusta, tyylistä ei kannata tinkiä. Tuotteet voidaan dokumentoida uudessa, yllättävässä ympäristössä tai mennä niin lähelle, että asiakas saa täysin uuden näkökulman. Palvelusta voidaan kertoa ihmisten kautta tai esimerkiksi kuvituskuvin. 

Työskentelen myös tiiminä usean alan ammattilaisen kanssa. Tuotamme visuaalisen ilmeen uudistuksia, jossa uudistamme brändin kivijalan – logon, typot, värit ja kuvat. Luomme kokonaisvaltaisen somestrategian, vaikuttajakampanjoita, sekä sisältöä sosiaalisen median kanaviin (tekstit ja kuvat).
KOULUTUKSET
Puhelimella kuvaaminen

Puhelimella kuvaamisen kurssi on suosittu kolmen tunnin koulutukseni, jossa sukelletaan kuvaamisen ja kuvankäsittelyn saloihin – omalla älylaitteellasi. Opit hahmottamaan valon suuntaa, valon väriä, sommittelua ja viemään kuvasi seuraavalle tasolle. Koulutus sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat tuottaa laadukkaampaa kuvaa sosiaalisen median kanaviin. 

Kurssin voi järjestää kuka vain, minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä. 

Valokuvauksen perusteet

Valokuvaamisen perusteet kurssilla keskitytään asiakkaan toivomalla laajuudella valokuvaamiseen järjestelmäkameralla. Otetaan haltuun aukot, ajat, polttovälit, herkkyys, syväterävyys ja kootaan parhaat mahdolliset olosuhteet loistavan valokuvan ottamiselle. 

Kurssin voi järjestää kuka vain, minimi osallistujamäärä on 5 henkilöä.

Luon valokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn ja sosiaalisen mediaan liittyviä kursseja monipuolisesti asiakkaan toiveiden mukaan – muovataan juuri teille sopiva kokonaisuus!

bottom of page