top of page
YRITYKSILLE
kuvapankki

Tunnelmia tuotteista, työstä
ja työn tuloksista.

Tuotan erilaisia kokonaisuuksia yrityksille, yksin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

 

Jokaisen toimeksiannon takana on ajatus nostaa yrityksen visuaalinen ilme seuraavalle tasolle. Yhtenäinen ilme yrityksen kaikissa kanavissa ja materiaaleissa nostaa uskottavuutta, arvoa ja luo kokonaisuuden, jota asiakkaat himoitsevat.

 

Yritys voi käyttää kuvia monipuolisesti esimerkiksi nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, yritysjulkaisuissa, vuosikertomuksissa, mainosmateriaaleissa..

Luodaan yhdessä sisältöä, joka houkuttelee ja jää mieleen.

REPORTAASI
yrityksille valokuvaaja

Jokaisen työn takana on kasvot, materiaalit, tilat, palvelua, toimintaa – ja se kannattaa jakaa nykyisille ja tuleville asiakkaille.

 

Kuvilla kerromme yrityksen toiminnasta ja kasvoista sen takana. Tehdasvierailu, tuotteet metsän siimeksessä, potretteja työntekijöistä, lähikuvia työvälineistä – mahdollisuudet ovat rajattomat. 

SOSIAALINEN MEDIA
b2b

Vahvista viestiäsi.

 

Somekanavat ovat brändin tärkeimmät näyteikkunat. Ne kertovat yrityksen arvoista, välittävät brändin tarinan ja niiden kautta on suora, välitön yhteys asiakkaisiin. 

Yhtenäisellä ilmeellä, sekä visuaalisesti kauniilla kuvilla saadaan asiakkaat 
sitoutumaan. 

KUVAPANKKI
kaisukaplin

Kirkasta brändisi. 

Oletteko ajatelleet, kuinka paljon vie aikaa sopivan kuvan etsiminen ulkopuolisesta kuvapankista? Tuntuuko siltä, että kuvat eivät kerro teistä, tarinastanne, työntekijöistänne? Eivät teidän asiakkaista tai potentiaalisesta yleisöstä? 

Omalla kuvapankilla kerrotaan teistä.
Teidän asiakkaillenne, omalle yhteisöllenne. Aidoilla, raikkailla ja kauniilla kuvilla, aikaa säästäen.

KOULUTUKSET
Puhelimella kuvaaminen

Puhelimella kuvaamisen kurssi on suosittu kolmen tunnin koulutukseni, jossa sukelletaan kuvaamisen ja kuvankäsittelyn saloihin – omalla älylaitteellasi. Opit hahmottamaan valon suuntaa, valon väriä, sommittelua ja viemään kuvasi seuraavalle tasolle. Koulutus sopii erinomaisesti yrityksille, jotka haluavat tuottaa laadukkaampaa kuvaa sosiaalisen median kanaviin. 

Kurssin voi järjestää kuka vain, minimi osallistujamäärä on 6 henkilöä. 

Valokuvauksen perusteet

Valokuvaamisen perusteet kurssilla keskitytään asiakkaan toivomalla laajuudella valokuvaamiseen järjestelmäkameralla. Otetaan haltuun aukot, ajat, polttovälit, herkkyys, syväterävyys ja kootaan parhaat mahdolliset olosuhteet loistavan valokuvan ottamiselle. 

Kurssin voi järjestää kuka vain, minimi osallistujamäärä on 6 henkilöä.

Luon valokuvaamiseen, kuvankäsittelyyn ja sosiaalisen mediaan liittyviä kursseja monipuolisesti asiakkaan toiveiden mukaan – muovataan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Taidepajat

Yritykselläsi saattaa olla tekemisen puutetta, kun on virkistyspäivän vuoro.

Jätä se minun huolekseni!

 

Luon keramiikkapajoja studiollani Kellokosken ruukilla, Tuusulassa. Myös maalaamiseen liittyvät pajat on mahdollisia ja osan pajoista voi liikuttaa toivomaanne lokaatioon.

Kysy rohkeasti tarjousta tiimillesi ja laitetaan kädet saveen!

bottom of page